Achmea Innovation Fund heeft eerste pareltje gevonden

In oktober 2019 is het Achmea Innovation Fund gelanceerd. Inmiddels staat de teller op 125 aanvragen. Een eerste pareltje is gevonden: Roamler!

Roamler is een jonge, internationale en snelgroeiende organisatie die oplossingen biedt aan bedrijven in Tech, zorg én Retail. Het crowdsourcing bedrijf is door Centraal Beheer geselecteerd als dé leverancier van alle diensten rondom Klushulp. Het Achmea Innovation Fund ondersteunt samenwerkingsverbanden met start-ups, zodat Achmea optimaal kan profiteren van nieuwe businessmodellen. De eerste investering van het Achmea Innovation Fund is een feit.

Volledig digitale businessmodel
Fondsmanager Katharina Maass: “Niet alleen het netwerk van Roamler is interessant, maar vooral hun volledig digitale businessmodel waar kleine taken effectief en met hoge kwaliteit worden beheerd. Roamler is nu partner voor ‘klussen’, maar het netwerk kan ook worden ingezet voor andere taken. Denk hierbij aan het installeren van domotica of het bieden van gezondheidszorg thuis. Met Roamler als partner hebben we de capaciteit om uit te breiden in de verschillende domeinen waar Achmea al actief is. Op deze manier kunnen we onze klanten altijd de beste en meest kostenefficiënte service bieden. Dat past bij onze ambitie om ons te ontwikkelen naar een innovatieve digitale dienstverlener.”

Over Roamler
Roamler biedt sinds 2011 B2B crowdsourcing-oplossingen aan bedrijven die op zoek zijn naar hands-on professionals. Deze 'Roamlers' worden gerekruteerd, getraind en ingedeeld op basis van hun vaardigheden en ervaringsniveau.

Met het merk Roamler Retail, is Roamler de Europese marktleider op het gebied van crowd-supported field-marketingactiviteiten. Met Roamler Tech, gelanceerd in 2016, is Roamler ook het eerste Europese bedrijf dat crowdsourcing toepast op B2B installaties en installaties aan huis. In 2018 werd Roamler Care gelanceerd, het eerste project dat de kracht van landelijke en professionele zorgverleners inzet om de flexibiliteit en efficiëntie in de thuis- en gezondheidszorg te optimaliseren.

Voor meer informatie:
Marco Simmers
corporate woordvoerder Achmea
telefoon 06 - 53 43 87 18