Bedrijven waarin we geloven

Achmea Innovation Fund is een fonds dat investeert in innovaties die onze samenleving gezonder, veiliger en toekomstgerichter maken. Daarmee investeren we in durvers en doeners waarmee we samenwerken aan een langetermijnrelatie op basis van vertrouwen, respect en een gedeelde visie.

We zoeken actief naar partners die nieuwe proposities en bedrijfsmodellen realiseren. Denk daarbij aan nieuwe ecosystemen rond zorg, wonen, werken, mobiliteit, financiële diensten en klimaatactie.

Landlife

Technologie gedreven herbebossing op grote schaal

Land Life Company gebruikt wetenschap en technologie om op grote schaal gedegradeerd land te herstellen middels herbebossing met als verdere doelstelling om grote hoeveelheden CO2 af te vangen. Het business model wordt gefinancierd door de CO2 rechten aan bedrijven te verkopen.

Roamler

De nieuwe manier van werken

Sinds haar oprichting in 2011, biedt Roamler B2B crowdsourcing oplossingen aan bedrijven die op zoek zijn naar efficiënte en on-demand professionals die landelijk zijn in te zetten. Deze 'Roamlers' worden gerekruteerd, getraind en ingedeeld op basis van hun vaardigheden en ervaringsniveau. Hierna worden zij gekoppeld aan taken op basis van hun locatie.

Onto

Europa’s grootste abonnementsservice op het gebied van elektrische voertuigen (EV’s)

Onto biedt particuliere en zakelijke gebruikers een makkelijke toegang tot elektrische auto's, zonder langetermijnverplichtingen. Via een maandelijks opzegbaar all-inclusive abonnement krijgen klanten de nieuwste elektrische voertuigen tot hun beschikking, inclusief verzekering, openbaar opladen en onderhoud.